TL;DR: Над един милион души използват уроците по пиано на Skoove, за

...
TL;DR: Над един милион души използват уроците по пиано на Skoove, за
Коментари Харесай

Научете как да свирите на пиано със Skoove, сега само $120

TL;DR:  Над един милион души използват уроците по пиано на Skoove, с цел да научат пиано. Ако желаете да се присъедините към тях, можете да го извършите на най-хубава цена онлайн, единствено $119,99 (рег. 149,99) с код GET20 до 2 април!

Свиренето на инструмент може да бъде обогатяващо занимание. Може да ви даде метод да прекарате свободното си време, да подтиква мозъка и въображението ви и е превъзходен метод да добавите малко живот към празненството. За тези, които желаят да вземат нов инструмент, само че нямат време, можете да се присъедините към милионите хора, които употребяват това приложение, с цел да научат по какъв начин да свирят на пиано онлайн.

Запознайте се със Skoove, приложение, което дава уроци по пиано, основани на AI. До 2 април се продава единствено за $119,99 (рег. 149,99) с код GET20 до 2 април!

Представен от The Guardian, Forbes и Wired, наред с други водещи уеб страници и изявления, Skoove е обичан със своите уроци по пиано, работещи с AI. AI технологията на приложението мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР